Ryby a mořské plody Grilovaná pražma s miso máslem a teriyaki omáčkou podle Jiřího Štifta z restaurace Sia
Zelenina Perfektní jarní příloha: Pečený chřest a mladá karotka s dresinkem z citronu, medu a tymiánu
Předkrmy a chuťovky 12 Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
Předkrmy a chuťovky Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin
Těstoviny Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře
Těstoviny Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře
Předkrmy a chuťovky 12 Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
Ryby a mořské plody Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček
Předkrmy a chuťovky 12 Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
Předkrmy a chuťovky Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin