Head
- vepřová krkovice 5 plátků
- olej 1 dávka
Na salát
- olej 100 ml
Head
- česnek 2 stroužky
- tvrdý sýr 200 g
- parmezán 1 lžíce
- orientální koření 1 dávka
- sůl 1 špetka
- čínské zelí 500 g
- brambory 1 kg
Postup přípravy
1
Maso naklepeme, okořeníme, osolíme a necháme odležet
Na pánvi rozpálíme olej a krkovičku zprudka orestujeme
Potom dusíme s polovinou nakrájené cibule doměkka
Přidáme zbytek cibule nakrájené nahrubo a čínské zelí, podlijeme trochou vody a ještě asi tři minuty dusíme
2
Na talíř klademe maso, posypeme je lehce parmazánem a polovinu masa zasypeme velkou vrstvou strouhaného sýra, který se pomalu rozpustí (jako závěj)
3
Lehce předvařené čtvrtky brambor usmažíme ve fritovacím hrnci do zlatova
4
Na salát vše smícháme a zahřejeme v hrnci na 40 stupňů C
Zelí necháme zvolna vychladnout a rozdělíme do misek a podáváme k hlavnímu chodu