Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Krevety v pikantní omáčce

4 porce
do 30 minut
Krevety v pikantní omáčce
Krevety v pikantní omáčce Autor: Výpečky.com
Tyto krevety jsou hotové raz dva a určitě si na nich pochutnáte. Limetová kůra dodá jídlu vůni a šmrnc. A paprička jalapeňos celou chuť podtrhne.
Reklama

Jinak musím rozhodně zmínit moji novou úžasnou pánev GreenPan, na které se vaří jedna radost. U nás v rodině jede na plný obrátky. Taky je fajn, že se může dát do trouby i s poklicí. Tak se těšte na další recepty z pánve! :-)

Reklama

Postup

  1. Na pánvi rzehřejte máslo a olivový olej, přidejte nasekanou cibulku, česnek a zelenou papričku. Vše společně chvíli restujte. Mezitím si spařte vařící vodou rajčata, oloupejte je a nakrájejte na kostičky. Vhoďte je na pánev k orestované cibuli a nechte společně dusit pod pokličkou asi 5 minut.
  2. Jakmile rajčata hezky změknou, přidejte nastrouhanou limetovou kůru, oregano a vše zakápněte limetkovou šťávou.
  3. Do pánve vsypte krevety a nechte je pár minut provařit v omáčce. Na závěr dochuťte solí a pepřem a zasypte nasekanou petrželí. Podávejte s čerstvým pečivem.
Reklama

Krevety v pikantní omáčce  Foto: Výpečky.com

Krevety v pikantní omáčce. Foto: Výpečky.com

Zdravé vaření s nádobím GreenPan™

Vařte zdravě s GreenPan™

Výpečky.comMilujeme Výpečky!

Výpečky.com je blog o jídle, vaření, kulinárních výletech a dobrodružstvích. Tereza, která ho vytváří, je kulinární stylistka, amatérsky fotí jídlo a hodnotí restaurace.

Najdete tady recepty, její vlastní i převzaté, ale všechny odzkoušené a prověřené. Také dramatické reportáže z cest a jídelen, kantýn, bufetů a vývařoven. Vydejte se na výpravu od haute cuisine až po výpečky.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama