Head
- hovězí maso 500 g
- kořenová zelenina 1 dávka
- zelí 1 kus
- červená řepa 3 kus
- brambory 2 kus
- ocet 1 kapka
Postup přípravy
- hovězí maso 0 g
- kořenová zelenina 0 dávka
- zelí 0 kus
- červená řepa 0 kus
- brambory 0 kus
- hovězí maso 0 g
- kyselá smetana 0 g
Postup přípravy
Z masa a kořenové zeleniny vaříme asi hodinu vývar
Hotový vývar slijeme, maso obereme a uložíme ho zatím stranou
Nakrájíme zelí a dáme ho do vývaru
Řepu nakrájíme na kostičky, prudce ji na pánvičce orestujeme a zalijeme octem
Vložíme ji do vývaru, zamícháme, přidáme 1-2 brambory a necháme pod pokličkou vařit
Nakonec do hotové polévky přidáme uvařené maso a kyselou smetanu