zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Kančí ragú s omáčkou z čokolády
Spouštím video za 5s.

Kančí ragú s omáčkou z čokolády

Hodnoceno: 0x
Zvěřina si zaslouží pečlivé zacházení. Vyzkoušejte tento netradiční recept z kančího masa s vynikající omáčkou, které geniální chuť dodá hořká čokoláda.
do 2 hodin
4 porce

reklama

Postup

  1. Den předem rozložte maso, celer, mrkev a cibuli do pekáče, přidejte jalovčinky a bobkový list, zakápněte lžící malinového octa a zalijte vínem. Promíchejte, zakryjte potravinářskou fólií a uložte do lednice.
  2. Druhý den směs přeceďte do jiné nádoby. Maso osolte a zprudka opečte na 2 lžících olivového oleje ze všech stran dohněda. Odložte ho stranou a do hrnce vsypte zeleninu, opékejte ji 2 minuty a zalijte scezenou marinádou. Po 2 minutách vraťte do hrnce maso, promíchejte, zakryjte pokličkou, přiveďte k varu, stáhněte na mírný stupeň a nechte zhruba 1–1,5 hodiny dusit doměkka.
  3. V pánvi zahřejte zbylý malinový ocet, přisypte cukr a míchejte, až se rozpustí. Přidejte rozinky a kakaový prášek, promíchejte a vlijte k masu. Přisypte piniové oříšky. Odstavte, do hrnce nalámejte čokoládu, promíchejte a nechte ji rozpustit.
  4. Chléb pokapejte zbylým olivovým olejem a opečte krátce na pánvi dozlatova. Kančí ragú rozdělte na talíře a podávejte s křupavým chlebem.

Moje domácí kuchyně Foto:

Zdeněk Pohlreich: Moje domácí kuchyně

Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně. Nechá vás nahlédnout nejen pod pokličku, ale i do svého soukromí. Kniha v pevné vazbě obsahuje 72 nápaditých receptů pro každý den od snídaně po večeři z běžně dostupných surovin s moderními fotografiemi. Doplňují je privátní fotografie, ke kterým sepsal několik vět o tom, jak žije, co má rád a o čem pro něj život vlastně je. Součástí je obrázkový obsah s QR kódem pro snadné načtení nákupního seznamu chytrým telefonem.

„Pojďte vařit se mnou, je to snadné a zábavné,“ zve Zdeněk Pohlreich.

Vydalo Nakladatelství Sevruga s.r.o., MOC: 399 Kč

reklama