Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty

Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

Období, kdy i v našich zeměpisných souřadnicích příroda rozdává své plody plnými náručemi, je třeba náležitě využít. Mrazáky už přetékají a ke slovu přichází nakládání, zavařování, kvašení…

Seznam.cz banner

Domácí metody, jimiž zmíněné dary ještě víc zhodnocujeme a do rodinných kuchařek přidáváme další a další nezapomenutelné položky.

Ředkvičky a mrkvičky

Rozkošná kombinace, i barevně velmi sladěná. Chutěmi směřuje kamsi do Mexika.

CCA 500 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

2 svazky ředkviček

3 karotky

3 chilli papričky

hrst koriandru, nakrájeného

120 ml bílého vinného octa

120 ml jablečného octa

¼ hrnku krupicového cukru

sůl podle chuti

1. V malém kastrolu zahřejte oba druhy octa, cukr a asi lžíci soli, až ocet začne mírně vřít a cukr se solí se rozpustí. Nálev pak nechte vychladnout do pokojové teploty.

2. Mezitím si očistěte ředkvičky a karotku a nakrájejte je na slabé plátky. Chilli papričky zbavte semínek a nakrájejte je na tenká kolečka. V míse vše zalijte vychladlým nálevem, přidejte koriandr, promíchejte a pak rozdělte do vysterilizovaných sklenic.

3. Směs vydrží v chladu asi 2 týdny.

Naložená zelenina po vietnamsku

Kombinace jemného rýžového octa a medu je vyloženě nečekaná, a patrně si vás získá navždy. Variací a kombinací zeleniny totiž může být nekonečno.

CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 2 HODIN

370 ml rýžového octa

120 ml vody

několik lžic tekutého medu

½ lžičky soli

3 najemno nastrouhané karotky

¼ najemno nastrouhané bílé ředkve

1 okurka

1. Ocet, vodu, med a sůl prošlehejte ve velké míse, až se med rozpustí. Omyté okurky zbavte vnitřní měkké části se semínky a dužinu nahrubo nastrouhejte.

2. Zeleninu dejte do mísy, vše promíchejte, mísu přikryjte a před podáváním nechte několik hodin v chladu.

3. Zeleninu, kterou nezkonzumujete ihned, uchovejte ve sklenicích v chladu a spotřebujte do několika dnů.

Léto budiž naloženo - vyzkoušejte nové recepty , Foto: L.A. CREATIVE FOOD

Rajčatové bomby

Těchhle se bát nemusíte. Vybuchnou jen v ústech ohňostrojem vůní a chutí. Jde o podobný postup jako u rychlokvašek nebo kysaného zelí.

NA CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT + NĚKOLIK DNŮ KVAŠENÍ

cca 1 kg mírně nezralých cherry rajčat

1 snítka čerstvé petrželky

2 snítky čerstvé bazalky

4 stroužky česneku oloupané

¼ lžíce kuliček černého pepře

¼ lžičky semínek koriandru

¼ lžičky semínek hořčice

1 l pramenité vody

3 lžíce mořské soli

1. Na dno velké vysterilizované lahve dejte všechno koření, pak vrstvěte rajčata, bylinky a česnek.

2. Vodu promíchejte se solí a až se rozpustí, nálevem zalijte rajčata tak, aby byla pokrytá. Přímo na rajčata položte talířek, který jste pečlivě umyli a vysterilizovali ve vroucí vodě, a zatižte ho, například rovněž vysterilizovaným kamenem. Nádobu přikryjte utěrkou.

3. Postavte ji na chladné a tmavé místo a nechte 6 až 8 dnů kvasit. Bombičky průběžně ochutnávejte – v okamžiku, kdy vám puknou v ústech a vyšumí jako šampaňské, jsou hotové. Pak láhev uzavřete víčkem a rajčata uchovejte v ledničce. Nejlepší jsou po týdnu až 14 dnech, v chladném prostředí ještě dál fermentují a jejich chuť se zlepšuje.

Cibule červená, naložená

Šťavnatá červená cibule je tady prostě hlavní hvězda – má na to. Dále má na to stát se jedlým dárkem, ozvláštnit takřka jakýkoliv salát, plněné chlebové placky, hamburgery, sendviče, hot dogy… jak řečeno, hvězda.

CCA 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

1 velká červená cibule, nakrájená na tenké plátky

250 ml bílého vinného octa

1 lžíce soli

1 lžíce cukru

1 stroužek česneku, oloupaný

1 lžička kuliček černého pepře

1. Ocet zahřejte k bodu varu. Vsypte do něj sůl a cukr a nechte je rozpustit. Cibuli vložte do vysterilizované sklenice, přidejte stroužek česneku a kuličky pepře.

2. Zalijte mírně vychladlým octem, sklenice volně zakryjte a nechte dojít do pokojové teploty. Až nálev vychladne, sklenice zavíčkujte a uložte v chladu, vydrží asi 2 týdny.

Co nevíte o nakládání?

Nakládání a zavařování zeleniny může mít celou řadu podob. Pokud chcete, aby zelenina skutečně dlouho vydržela, je třeba dodržet klasická pravidla zavařování, tj. sterilní nářadí a sklenice, případně ještě dodatečné zavaření naplněných sklenic jaksi pro jistotu. Takto zavařovaly naše babičky. Moderní doba pikantní naložené zelenině vysloveně přeje stejně jako neobvyklým kombinacím chutí a barev – ke slovu ale přicházejí rychlé „pickles“, kdy si vybrané suroviny pohoví v pikantním nálevu jenom pár hodin a nejsou určeny k dlouhému skladování. Není třeba nic sterilizovat a sterilovat, cílem je spíš zpestřit nabídku chuťovek nebo bryskně zužitkovat přebytky. Rychle naložená zelenina nemá výdrž té klasicky sterilované, takže je potřeba ji uchovávat v chladu a spotřebovat do několika dnů.

Samostatnou kapitolu pak tvoří zelenina kvašená či fermentovaná – tento proces podléhá poněkud jiným zákonitostem a vyžaduje pečlivou přípravu, jisté znalosti a bezchybnou čistotu, aby se do nakládané suroviny nedostaly jiné bakterie než ty žádoucí. V současné gastronomii má kvašená zelenina už nezastupitelné místo nejen pro obrovskou škálu chutí a kuchyňských možností, ale také pro svůj nezpochybnitelný přínos našemu trávení a zdraví.

Připravily Jitka Rákosníková a Klára Michalová

Další netradiční recepty na zpracování letní úrody najdete v aktuálním čísle časopisu Prima FRESH:

Užijte si ty nejlepší prázdniny s letním číslem časopisu Prima FRESH!
Novinky

Užijte si ty nejlepší prázdniny s letním číslem časopisu Prima FRESH!

Sdílejte článek
Štítky česnek zelenina cukr sůl miska rajče recept med sklenice ocet nakládání léto zavařování zelenina

Návrhy pro vás

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek Sladké

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi Sladké

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři Maso

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření Maso

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu Sladké

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem Sladké

Nepečený švestkovo-jablečný dort: Jednoduchý moučník s piškoty a kompotem

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně Maso

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně


Přečtěte si také

Sladké
Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek

Soutěžící
Jana Frycová se zajímá o osobní rozvoj a tantru

Jana Frycová se zajímá o osobní rozvoj a tantru

Novinky
Novinky na trhu: dobroty hradního pána ze Zrádců, rostlinná oříšková pomazánka nebo rýžová kolečka

Novinky na trhu: dobroty hradního pána ze Zrádců, rostlinná oříšková pomazánka nebo rýžová kolečka

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! s misskami. Musejí přidat do menu kalorickou bombu

Připravujeme Prostřeno! s misskami. Musejí přidat do menu kalorickou bombu

Sladké
Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Prostřeno!
Prostřeno: Nevajíčková pomazánka, pečivo

Prostřeno: Nevajíčková pomazánka, pečivo

Prostřeno!
Prostřeno: Pečená zelenina, šťouchané brambory, domácí dip tofunéza

Prostřeno: Pečená zelenina, šťouchané brambory, domácí dip tofunéza

Prostřeno!
Prostřeno: Štrúdl z pivního těsta s mákem

Prostřeno: Štrúdl z pivního těsta s mákem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi Recepty

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Sladké
Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi Sladké

Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu Sladké

Londýnské řezy – vláčný dezert s povidly a křupavou krustou z ořechového sněhu

Maso
Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Vepřové výpečky na černém pivu s jablky – dokonale hořkosladká chuť na talíři

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření Maso

Plněné hovězí rolky na pivu – poctivá klasika s vůní slaniny a koření

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně Maso

Vepřový jazyk s houbovou omáčkou – zapomenutá klasika české kuchyně

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl Maso

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin Recepty

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem Polévky

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku Polévky

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku

Recepty
Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli Předkrmy a chuťovky

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Sladké
Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení Sladké

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci Maso

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři Přílohy

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Ať Motoristé přesvědčí veřejnost. Na ministerstva nespěcháme, řekl Babiš a podpořil Topolánka Izrael i přes příměří útočil v Gaze: Zahynuli čtyři lidé. Překročili linii, hájí střelbu armáda Schmarcz o kauze Turek: Motoristé mohou ustoupit těžko, Babiš vůbec. ANO doufá v zásah Hradu

prima-zeny

Anička nařkla Čestmíra, že je včelí královnou. Další ho podezřívají, že je zrádce Playboy z Moravy Honza v nahé seznamce: Připadám si jako Karlík v továrně na čokoládu MJ chce pomstít bratra. Mia neváhala a začala taktizovat proti Báře

prima-zoom

Velký sovětský podvod s kaviárem Křeček by za den mohl vypít „21 lahví vína“. Lidé proti němu absolutně nemají šanci Šéf NATO vtipně okomentoval potíže ruské ponorky u západních břehů. Původně jí hrozila exploze

prima-fresh

Žitný perník s ořechy a čokoládovou polevou – jednoduchý moučník, který můžete mlsat bez výčitek Novinky na trhu: dobroty hradního pána ze Zrádců, rostlinná oříšková pomazánka nebo rýžová kolečka Rohlíčky z bramborového těsta s medovým máslem a mandlemi

prima-cool

Trailer nové marvelovky Wonder Man Unikl parádní trailer 2. série nového Daredevila. Fanoušky nadchl další velký comeback Chystá se velký návrat Ripleyové. Sigourney Weaver odhalila příběh, který ji přivedl zpět k Vetřelci

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Bydlení Diane Keaton bylo unikátní jako ona sama. Dům z roku 1880 snoubí historii s luxusem Jaké počasí nás čeká v týdnu, kdy vrcholí Tereziánské babí léto? Okrasné zelí a kapusta: Jak je pěstovat a kdy se začnou vybarvovat?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.