Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Léto budiž naloženo! Vyzkoušejte nové zajímavé recepty

Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

  • Zavřít
Léto budiž naloženo

Léto budiž naloženo Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD

Období, kdy i v našich zeměpisných souřadnicích příroda rozdává své plody plnými náručemi, je třeba náležitě využít. Mrazáky už přetékají a ke slovu přichází nakládání, zavařování, kvašení…

Seznam.cz banner

Domácí metody, jimiž zmíněné dary ještě víc zhodnocujeme a do rodinných kuchařek přidáváme další a další nezapomenutelné položky.

Ředkvičky a mrkvičky

Rozkošná kombinace, i barevně velmi sladěná. Chutěmi směřuje kamsi do Mexika.

CCA 500 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

2 svazky ředkviček

3 karotky

3 chilli papričky

hrst koriandru, nakrájeného

120 ml bílého vinného octa

120 ml jablečného octa

¼ hrnku krupicového cukru

sůl podle chuti

1. V malém kastrolu zahřejte oba druhy octa, cukr a asi lžíci soli, až ocet začne mírně vřít a cukr se solí se rozpustí. Nálev pak nechte vychladnout do pokojové teploty.

2. Mezitím si očistěte ředkvičky a karotku a nakrájejte je na slabé plátky. Chilli papričky zbavte semínek a nakrájejte je na tenká kolečka. V míse vše zalijte vychladlým nálevem, přidejte koriandr, promíchejte a pak rozdělte do vysterilizovaných sklenic.

3. Směs vydrží v chladu asi 2 týdny.

Naložená zelenina po vietnamsku

Kombinace jemného rýžového octa a medu je vyloženě nečekaná, a patrně si vás získá navždy. Variací a kombinací zeleniny totiž může být nekonečno.

CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 2 HODIN

370 ml rýžového octa

120 ml vody

několik lžic tekutého medu

½ lžičky soli

3 najemno nastrouhané karotky

¼ najemno nastrouhané bílé ředkve

1 okurka

1. Ocet, vodu, med a sůl prošlehejte ve velké míse, až se med rozpustí. Omyté okurky zbavte vnitřní měkké části se semínky a dužinu nahrubo nastrouhejte.

2. Zeleninu dejte do mísy, vše promíchejte, mísu přikryjte a před podáváním nechte několik hodin v chladu.

3. Zeleninu, kterou nezkonzumujete ihned, uchovejte ve sklenicích v chladu a spotřebujte do několika dnů.

Léto budiž naloženo - vyzkoušejte nové recepty , Foto: L.A. CREATIVE FOOD

Rajčatové bomby

Těchhle se bát nemusíte. Vybuchnou jen v ústech ohňostrojem vůní a chutí. Jde o podobný postup jako u rychlokvašek nebo kysaného zelí.

NA CCA 4 SKLENICE PO 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT + NĚKOLIK DNŮ KVAŠENÍ

cca 1 kg mírně nezralých cherry rajčat

1 snítka čerstvé petrželky

2 snítky čerstvé bazalky

4 stroužky česneku oloupané

¼ lžíce kuliček černého pepře

¼ lžičky semínek koriandru

¼ lžičky semínek hořčice

1 l pramenité vody

3 lžíce mořské soli

1. Na dno velké vysterilizované lahve dejte všechno koření, pak vrstvěte rajčata, bylinky a česnek.

2. Vodu promíchejte se solí a až se rozpustí, nálevem zalijte rajčata tak, aby byla pokrytá. Přímo na rajčata položte talířek, který jste pečlivě umyli a vysterilizovali ve vroucí vodě, a zatižte ho, například rovněž vysterilizovaným kamenem. Nádobu přikryjte utěrkou.

3. Postavte ji na chladné a tmavé místo a nechte 6 až 8 dnů kvasit. Bombičky průběžně ochutnávejte – v okamžiku, kdy vám puknou v ústech a vyšumí jako šampaňské, jsou hotové. Pak láhev uzavřete víčkem a rajčata uchovejte v ledničce. Nejlepší jsou po týdnu až 14 dnech, v chladném prostředí ještě dál fermentují a jejich chuť se zlepšuje.

Cibule červená, naložená

Šťavnatá červená cibule je tady prostě hlavní hvězda – má na to. Dále má na to stát se jedlým dárkem, ozvláštnit takřka jakýkoliv salát, plněné chlebové placky, hamburgery, sendviče, hot dogy… jak řečeno, hvězda.

CCA 250 ML / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

1 velká červená cibule, nakrájená na tenké plátky

250 ml bílého vinného octa

1 lžíce soli

1 lžíce cukru

1 stroužek česneku, oloupaný

1 lžička kuliček černého pepře

1. Ocet zahřejte k bodu varu. Vsypte do něj sůl a cukr a nechte je rozpustit. Cibuli vložte do vysterilizované sklenice, přidejte stroužek česneku a kuličky pepře.

2. Zalijte mírně vychladlým octem, sklenice volně zakryjte a nechte dojít do pokojové teploty. Až nálev vychladne, sklenice zavíčkujte a uložte v chladu, vydrží asi 2 týdny.

Co nevíte o nakládání?

Nakládání a zavařování zeleniny může mít celou řadu podob. Pokud chcete, aby zelenina skutečně dlouho vydržela, je třeba dodržet klasická pravidla zavařování, tj. sterilní nářadí a sklenice, případně ještě dodatečné zavaření naplněných sklenic jaksi pro jistotu. Takto zavařovaly naše babičky. Moderní doba pikantní naložené zelenině vysloveně přeje stejně jako neobvyklým kombinacím chutí a barev – ke slovu ale přicházejí rychlé „pickles“, kdy si vybrané suroviny pohoví v pikantním nálevu jenom pár hodin a nejsou určeny k dlouhému skladování. Není třeba nic sterilizovat a sterilovat, cílem je spíš zpestřit nabídku chuťovek nebo bryskně zužitkovat přebytky. Rychle naložená zelenina nemá výdrž té klasicky sterilované, takže je potřeba ji uchovávat v chladu a spotřebovat do několika dnů.

Samostatnou kapitolu pak tvoří zelenina kvašená či fermentovaná – tento proces podléhá poněkud jiným zákonitostem a vyžaduje pečlivou přípravu, jisté znalosti a bezchybnou čistotu, aby se do nakládané suroviny nedostaly jiné bakterie než ty žádoucí. V současné gastronomii má kvašená zelenina už nezastupitelné místo nejen pro obrovskou škálu chutí a kuchyňských možností, ale také pro svůj nezpochybnitelný přínos našemu trávení a zdraví.

Připravily Jitka Rákosníková a Klára Michalová

Další netradiční recepty na zpracování letní úrody najdete v aktuálním čísle časopisu Prima FRESH:

Užijte si ty nejlepší prázdniny s letním číslem časopisu Prima FRESH!
Novinky

Užijte si ty nejlepší prázdniny s letním číslem časopisu Prima FRESH!

Sdílejte článek
Štítky česnek zelenina cukr sůl miska rajče recept med sklenice ocet nakládání léto zavařování zelenina

Návrhy pro vás

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Předkrmy a chuťovky

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den Maso

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur Sladké

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve Vegetariánské

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Prostřeno!
Prostřeno: Salát s kuřecím Kkanpunggi

Prostřeno: Salát s kuřecím Kkanpunggi

Prostřeno!
Prostřeno: Kimchi Jjigae

Prostřeno: Kimchi Jjigae

Prostřeno!
Prostřeno: Bulgogi hovězí se zeleninou a rýží

Prostřeno: Bulgogi hovězí se zeleninou a rýží

Prostřeno!
Prostřeno: Rýžové noky s medem, ovocem a zmrzlinou

Prostřeno: Rýžové noky s medem, ovocem a zmrzlinou

Maso
Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Polévky
Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Soutěžící
Vojtěch Moskáĺ si chce otevřít korejské bistro

Vojtěch Moskáĺ si chce otevřít korejské bistro

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Sladké
Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku Sladké

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě Sladké

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě

Maso
Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Vepřová játra na smetaně s paprikou – krémová a pestrobarevná klasika, kterou si zamilujete Maso

Vepřová játra na smetaně s paprikou – krémová a pestrobarevná klasika, kterou si zamilujete

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí Zelenina

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Polévky
Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve Vegetariánské

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí Zelenina

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Sladké
Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

ON-LINE: Předsedou Poslanecké sněmovny byl zvolen Okamura. Dostal 107 hlasů Sněmovna se vysmála Hřibovi: Vymyslete něco jiného, reagovala na neobvyklý návrh Kovářová Je tu zářivý superúplněk, obří Měsíc je ale iluze. Reálné srovnání překvapí

prima-zeny

Vanilly se zhroutila a několikrát brečela. Ostatní si myslí, že nezvládá roli zrádkyně Syn Romana Zacha o vztahu s otcem: Zlepšilo se to, když jsem se odstěhoval, přiznal To si děláte srandu. Vojta Kotek dostal kohouta, kterého mu Ráďa výslovně zakázala

prima-zoom

Proč musí lidstvo kolonizovat galaxii? Letadlo mířící na Havaj zmizelo v moři plamenů. Jeho explozivní havárii zachytilo video Největší a nejzářivější superúplněk roku 2025 je tady. Nepropásněte úžasnou podívanou

prima-fresh

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

prima-cool

Znáte nejvíc sexy muže světa? Tohle není vtip: Mumie 4 s Brendanem Fraserem má scénář a chystá se na natáčení Spider-Manovský propadák byl totálním hitem na Netflixu. Může to změnit klíčové smlouvy

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vila Petra Kellnera je na prodej za 50 milionů. Nového majitele čeká rekonstrukce Co s dýněmi po Halloweenu? Pochoutka pro slepice a veverky i květináč Spadané listí v zahradě: Kde nesmí zůstat a jak ho využít jako mulč?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.