Postup přípravy
Šest žloutků vyšleháme na páře a mícháme, dokud nevznikne krém
Přidáme 300 ml sektu a dvě polévkové lžíce cukerného sirupu, který jsme si uvařili (voda a šest lžic cukru)
Nakrájené umyté čerstvé jahody poléváme touto omáčkou
Módní recept na vinnou omáčku chce čas a náladu, polovinu úspěchu tvoří servírování, a právě na to neměla Nikol čas.
Šest žloutků vyšleháme na páře a mícháme, dokud nevznikne krém
Přidáme 300 ml sektu a dvě polévkové lžíce cukerného sirupu, který jsme si uvařili (voda a šest lžic cukru)
Nakrájené umyté čerstvé jahody poléváme touto omáčkou
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living