Hledáte inspiraci pro každodenní vaření?
Nechte si zasílat newsletter plný sezónních receptů.
Najděte si recept
Na co máte chuť?
Inspirujte se výběrem receptů na naložený hermelín

Nejoblíbenější hospodská klasika je stále v kurzu. A s obdobím blížících se večírků o to více. Naložený hermelín je zkrátka skvělý a dokáže pomoct, když to přeženete s alkoholem, ale také s trochou invence poslouží jako dokonalý jedlý dárek!
Nakládat se samozřejmě dají různé druhy sýrů, ale my se dnes zaměříme na starý dobrý hermelín, českou obdobu francouzského camembertu - tedy sýru s bílou plísní na povrchu. Na rovinu, český hermelín je méně aromatický než jeho francouzský bratranec, ale pro nakládání je to vlastně výhoda. Můžete mu totiž dodat chuť, kterou chcete. A v tomto se opravdu fantazii meze nekladou!
Důkazem je, že se pořádají soutěže o nejlepší naložený "hermoš" a recepty na tyhle milované chuťovky vychází i v kuchařkách.
Pokud chcete trošku experimentovat, posbírali jsme pro vás velmi zajímavé recepty pro inspiraci!