Garden & Kitchen
,
Mylord Premium

Grilované divoké krevety v pikantní marinádě s avokádovým dipem podle Garden and Kitchen

Moje hodnocení
4x

Objevte kouzlo mořské kuchyně s tímto neodolatelným receptem, který v sobě spojuje lehkost, šťavnatost a svěží pikantní tóny. Divoké krevety v aromatické marinádě se na grilu promění v delikatesu, která potěší každého milovníka mořských plodů. Jejich přirozeně jemná chuť vynikne ještě víc díky kontrastu s hedvábným avokádovým dipem, který dodá pokrmu krémovou tečku. Skvělý tip pro rychlou letní večeři, stylové pohoštění i zdravý gurmánský zážitek během týdne.

4 porce
30 minut

Suroviny

Avokádový dip

Postup přípravy

  1. Veškeré suroviny na marinádu dejte do misky a smíchejte dohromady. Krevety naložte do marinády, promíchejte a nechte asi půl hodiny marinovat.
  2. Poté krevety přesuňte na gril a z obou stran je opečte.
  3. Na závěr připravte dip. Nejprve vložte avokádo, olivový olej a česnek do mixéru. Suroviny rozmixujte a hotový dip poté dochuťte pepřem, solí a šťávou z limetky.

PRIMA TIP: Divoké krevety Mylord Premium pocházejí z volného moře u pobřeží Argentiny, kde mají ideální podmínky pro růst. Díky pevnému krunýři je lze snadno připravit na horkém povrchu, aniž by se maso připálilo nebo ztratilo svou šťavnatost. Krevety se označují jako „červené“, a to díky své intenzivní barvě, kterou získávají konzumací mořských řas bohatých na astaxanthin.

Vyzkoušejte také krevety s česnekovým olejem a chilli podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Krevety s česnekovým olejem a chilli podle Zdeňka Pohlreicha

Zdroj receptu

Garden & Kitchen


Přečtěte si také

Recepty

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů