Prostřeno: Glazované kuřecí kousky na rozmarýnu

Moje hodnocení
102x

Lehký recept z kuřecího masa jen se zeleninovou přílohou přinesl lehké zklamání.

5 porcí
60 minut

Na zelené fazolky

Na kuře

Na zelené fazolky

Na kuře

Postup přípravy

Kuřecí kousky osmažíme i s kůží do hněda, nakrájíme česnek, rozmarýn nadrobno a dáme do misky, přelijeme šálkem vinného octa. Ke kuřeti přidáme 250 ml vývaru, necháme vařit a zalijeme octem s bylinkami. Vše necháme vařit, až se maso začne lesknout.

Fazolky: Do pánve dáme olivový olej, naskládáme rajčata a pak česnek, přidáme pár semínek chilli a nakonec fazolky. Osolíme. Dusíme 15 minut na mírném plameni, přidáme větvičku bazalky a dusíme ještě pět minut. Nakonec bazalku vyjmeme. Podáváme teplé.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty