Na dresink
Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!
Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede Šéf recepty, které dohromady tvoří perfektně sladěné menu.
Postup přípravy
- Rybu vyfiletujte a důkladně zbavte kostí. Připravte si dresink: v míse smíchejte olivový olej, sójovou omáčku, citronovou a limetovou šťávu, nadrobno nakrájenou chilli papričku a zázvor.
- Talíř potřete trochou dresinku a nandejte na něj jemné plátky ryby, které jste nařezali z filetů. Navrch přidejte ještě zbytek marinády, ozdobte čerstvým koriandrem a podávejte.