Prostřeno: Domácí tvarohová zmrzlina

Moje hodnocení
120x

Zajímavá zmrzlina, prý vůbec ne špatná, u níž je důležité odhadnout, jak moc zmrzlou ji máme podávat. Nesmí se roztékat, ale ani být jako kámen

5 porcí
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

V jedné misce rozmixujeme tvaroh + smetanu + cukr, v druhé misce rozšleháme 2 celá vejce, v třetí misce šlehačku

Do misky s tvarohem vmícháme na kousky nakrájené oslazené jahody a mandle

Opatrně vmícháme vejce a šlehačku

Vložíme na cca 2-3 hodiny do mrazáku

Zdobíme mátou a čokoládovou polevou, podáváme

Dezert

Domácí tvarohová zmrzlina

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty