Snídaňové lívance s borůvkami

Suroviny
velká vejce 3 ks
mléko 140 ml
prášek do pečiva 1 lžička
hustý bílý jogurt 1 ks
borůvkový domácí džem
zlatý nebo javorový sirup
špetka soli
čerstvá máta na ozdobu

Prima tip: Základní lívance můžete ochucovat jakýmkoliv džemem, sezonním ovocem, čokoládou, dušenými jablky, dokonce se dají připravit i naslano s pancettou nebo sázeným vejcem.

Snídaňové lívance  Foto: Thinkfood.cz

Snídaňové lívance. Foto: Thinkfood.cz

 

Thinkfood.czKdyž jídlo, tak ThinkFood.cz

ThinkFood.cz je blog o všech skvělých „když“ kolem jídla. Protože nejlepší jsou chvíle, když se něco děje. U sporáku, u stolu, s přáteli.

ThinkFood.cz je blog o jídle, nad kterým přemýšlíte. Vařte, jezte… a přemýšlejte.

ThinkFood na jaře 2013 založila Kateřina Obrazová a pod jejím vedením ho připravuje Idealab. Zajímá nás kvalitní jídlo, suroviny a recepty, ale i širší souvislosti okolo jídla. Přidejte kvalitní design, fotografie a jste tady správně.

Videa

reklama

reklama