Head
Na zálivku
- sójová omáčka 1 lžíce
- bílý vermut 2 lžíce
- cukr 1 špetka
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
1
Odleželé, tuku zbavené maso z vepřové kýty nakrájejte na kostky 2x2 centimetry nebo na hranolky 2 centimetry široké a 5-6 centimetrů dlouhé
Důkladně smíchejte s vejcem a škrobem
Osolte
Nechte odležet v lednici nejlépe do druhého dne
Na pánvi rozpalte olej, přidejte odkapané a osušené vepřové maso a chvíli zprudka opékejte
Maso sceďte a odložte stranou
2
Na pánvi rozpustíme sádlo a přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou kapustu a na plátky pokrájený česnek
Chvíli opékáme, přidáme okapané vepřové nudličky, zalijeme zálivkou a dusíme
3
Mezitím si na rozpálený olej rozdrobíme chilli papričky, chvíli opékáme a přidáme je k hotové masové směsi
Podáváme s rýží, připravenou podle návodu na obalu