Postup
- broskev 10 půlek
Náplň
- niva 160-200 g
Postup přípravy
Veškeré maso naklepeme, osolíme a opepříme. Vepřové panenky navíc jemně potřeme rozmačkaným česnekem a obalíme v klasickém trojobalu. Pečeme na škvařeném sádle. Třepané brambory
Ingredience:1 kg bramborkousek máslazelená petrželka
postup:Oloupané brambory uvaříme, slijeme vodu a přidáme kousek másla. Zakryjeme pokličkou a jemně v hrnci protřepeme. Na talíři ozdobíme petrželkou. edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň. Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku. Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí. Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy.
Hlavní jídloVepřové a kuřecí miniřízečky s třepanými bramboramiIngredience:
|