Užijte si podzimní hodokvas s novým číslem časopisu Prima FRESH

Když podzimní příroda vydává své plody, hodí se mít v zásobě nápady, jak je zpracovat a proměnit v báječná jídla. Nové číslo časopisu Prima FRESH nabízí velkou porci inspirace, s kterou bude podzim plný barev, chutí a vůní. V prodeji už od 14. září!

Doufám, že letošní babí léto bude teplé, slunečné a dlouhé. Je to tak krásné období roku – teplota už je snesitelná, příroda hraje všemi barvami a stále vydává své plody. Podzimní úroda je pestrá a nabízí tolik příležitostí! A až se začne brzy stmívat a zima nás zažene do tepla domova, bude zase více času na experimentování a testování nových receptů. Zkrátka podzim má něco do sebe :)

Abychom vám cestu tímto obdobím trošku zpříjemnili, připravili jsme novou várku originálních receptů. Ať už roztopíte troubu, nebo pec, můžete vyzkoušet nevšední recepty na různé buchty a buchtičky, které vás možná překvapí. A nechybí úžasné návody na zajímavé chleby s náplní, které nejenže skvěle vypadají, ale ještě lépe chutnají! Milovníci sladkého zase ocení působivé recepty na dorty a koláče z nové kuchařky blogerky známé jako Lžička cukru.

Hostů v novém čísle máme ale více… Pokochejte se ukázkami z nové knihy Yotama Ottolenghiho, který si umí hrát s kombinacemi surovin jako nikdo jiný. O pár receptů se s námi podělili i mágové vegetariánské kuchyně Green Kitchen. A pokud vás okouzlila indická kuchyně, nechte se svést barevnými a voňavými recepty z nové knížky moc šikovné autorky, která tvoří pod jménem Chai & Chilli.

V oblíbené cestovatelské rubrice jsme tentokrát navštívili naše sousedy a vydali jsme se prozkoumat taje domácké polské kuchyně. Používají podobné suroviny, ale možná překvapí trochu jiným zpracováním, které může obohatit i náš repertoár.

A protože je září měsícem bio potravin, podívali jsme se na zoubek ingrediencím, které kupujeme v bio kvalitě nejčastěji. Další zdravou surovinou, která by měla mít místo v našem jídelníčku, je konopí. Ano, čtete správně, přesvědčíme vás, že konopné produkty stojí za povšimnutí. A nabízíme i pořádnou porci receptů na jídla z jednoho hrnce či pekáče, v trochu zdravějším kabátku.

Vychutnejte si všechny barvy a chutě podzimu s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Krásné babí léto přeje

Klára Michalová

P.S.: Pokud vás některý recept zaujme a doma si ho uvaříte, nezapomeňte jeho fotku sdílet s námi na Instagramu @primafresh a obrázek označte hashtagem #primafresh. Nebo nám obrázek pošlete na mail: fresh@iprima.cz, kam nám můžete napsat i jakékoli jiné postřehy a nápady.

Objednejte si roční předplatné jen za 349 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a k tomu balíček kvalitních produktů Podravka v hodnotě 500 Kč k tomu. Další možností je předplatné za 349 Kč, ke kterému dostanete kvalitní značkové nůžky Fiskars v ceně 534 Kč jako dárek.

Více informací o předplatném najdete zde:

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty