Suroviny
- žloutek 1 g
- rostlinný tuk ( - volitelné ) 200 g
- bebe sušenky 4 balení
- ořech 5 lžic
- voda 300 l
- vanilkový pudink 1 balení
- vanilkový cukr 1 balení
- moučkový cukr 5 lžíce
- rum 3 lžíce
- kokos 5 lžíce
Postup přípravy
Podle návodu uvaříme pudink s vanilkovým cukrem. Máslo, žloutek a cukr vymícháme, přidáme vychladlý pudink a rum. Na alobal naskládáme první vrstvu sušenek a pomažeme ji krémem.
Dáme další vrstvu sušenek přes spoje, a tak pokračujeme (pět vrstev). Poté celé potřeme krémem a posypeme jednou kokosem, podruhé ořechy. Oba kousky obalíme alobalem a dáme ztuhnout do lednice na dvě hodiny.