Na salát
- celer 1 kus
- hrozinky 1 hrst
Head
- filet z tilápie 500 g
- koření na ryby 1 dávka
- rozmarýn 1 kus
- pepř 1 špetka
Postup přípravy
1
Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a poklademe jimi dno vymazaného pekáče
Osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem
Na vrstvu brambor poklademe rybí filety z tilápie, které posypeme z obou stran kořením na ryby
Celé obložíme cherry rajčátky a na takto připravený pokrm položíme snítky rozmarýnu
2
Na salát Ljuby Hermanové oloupeme celer, který nastrouháme na středně silné nudličky
Celer ihned přelijeme citronovou šťávou, aby nezhnědl, zasypeme a promícháme ho s hroznovým cukrem
Polijeme olejem, promícháme
Na závěr přidáme rozinky a vlašské ořechy