Suroviny
- rajčata 2 ks
- okurka (salátová) 1/2 ks
- červená cibule (malá) 1/2 ks
- zelená paprika 1/2 ks
- černé olivy 6 ks
- balzamikový ocet (Kalamáta Papadimitriou) 1 lžíce
- balzamikový krém (Kalamáta Papadimitriou tmavý s příchutí fíků) 100 ml
- olivový olej 3 lžíce
- feta (silný plátek) 100 g
- hladkolistá petržel
- sezamová semínka (světlá i tmavá)
- sůl
Postup přípravy
- Rajčata nakrájíme na čtvrtky, cibule a papriku na proužky, okurku na kolečka a dáme do mísy.
- Přidáme olivy, olivový olej, balzamikový ocet Kalamáta Papamiditriou a smícháme. Posypeme petrželovou natí.
- Fetu nakrájíme na kostičky. Kostičky namočíme do balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s příchutí fíků a následně obalíme v sezamu. Dáme je na salát.