návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Zapečené nachos s hovězím masem

4–6 porce
do 30 minut
Zapečené nachos s hovězím masem
Autor: archiv Santa Maria Zapečené nachos s hovězím masem
Tortillové chipsy zvané nachos jsou jednoduchým pohoštěním, pokud je podáváte s rajčatovou salsou nebo guacamole. Můžete je ale připravit i trochu jinak. Zapečené s masem a sýrem vydají za hlavní chod, ideální pro větší partu přátel.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Troubu předehřejte na 225 °C. 
  2. Maso okořeňte směsí koření na tacos a osmahněte na oleji. 
  3. Do pekáče rozložte nachos, přidejte orestované maso, nakrájené jalapeños a posypte strouhaným sýrem. Pečte v troubě asi 10 minut, dokud se sýr nerozteče. 
  4. Podávejte se zakysanou smetanou, salsou, nakrájenou červenou cibulí a čerstvým koriandrem.
Reklama
Zapečené nachos s hovězím masem
Autor: archiv Santa Maria Zapečené nachos s hovězím masem
Související témata: nachos , mleté maso , Malá jídla , Mexická kuchyně
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama