archiv Santa Maria

Zapečené nachos s hovězím masem

Moje hodnocení
0x

Tortillové chipsy zvané nachos jsou jednoduchým pohoštěním, pokud je podáváte s rajčatovou salsou nebo guacamole. Můžete je ale připravit i trochu jinak. Zapečené s masem a sýrem vydají za hlavní chod, ideální pro větší partu přátel.

4 porce
30 minut
mexická

Suroviny

  • olej 2 lžíce
  • mleté hovězí maso 400 g
  • koření na tacos Santa Maria
  • nachos Santa Maria Nacho Chips 1 balení
  • jalapeños papričky
  • nastrouhaný sýr, např. čedar 200 g
  • omáčka Santa Maria Chunky salsa medium 1 sklenice
  • zakysaná smetana 150 ml
  • čerstvý koriandr
  • červená cibule 1 ks

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 225 °C.
  2. Maso okořeňte směsí koření na tacos a osmahněte na oleji.
  3. Do pekáče rozložte nachos, přidejte orestované maso, nakrájené jalapeños a posypte strouhaným sýrem. Pečte v troubě asi 10 minut, dokud se sýr nerozteče.
  4. Podávejte se zakysanou smetanou, salsou, nakrájenou červenou cibulí a čerstvým koriandrem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

archiv Santa Maria


Přečtěte si také

Recepty