návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Toast s Teriyaki, krevetami a avokádem

Hodnoceno: 0x
2–4 porce
do 30 minut
Toast s Teriyaki, krevetami a avokádem
Autor: archiv Kikkoman Toast s Teriyaki, krevetami a avokádem
Dopřejte si víkendový brunch nebo lahodnou večeři jako z prvotřídního přímořského bistra. Tajemství se skrývá v omáčce. Jste připraveni jej odhalit?

Další výborné recepty s omáčkami Kikkoman najdete v našem speciálu:

Postup

  1. Smíchejte rozmačkané avokádo s limetkovou šťávou a dle chuti osolte, opepřete. Pomazánkou namažte chleba.
  2. Nahřejte olej na nepřilnavé pánvi a orestujte krevety při vysoké teplotě po dobu 30 sekund.
  3. Ke krevetám přilijte Kikkoman Teriyaki omáčku s pečeným česnekem a povařte několik minut, dokud se krevety řádně nepropečou.
  4. Krevetami pokryjte namazané chleby, posypte koriandrem a lehce pokapejte limetkovou šťávou.
PRIMA TIP: Teriyaki nejen k mořským plodům
Kikkoman Teriyaki omáčka má v kuchyni všestranné využití, ale nejlépe chutná zkrátka s masem. Nejen s tím z mořských živočichů, ale také se steaky či stehny. Objevte kouzlo její chuti a vyzkoušejte další recepty!
Toast s Teriyaki, krevetami a avokádem
Autor: archiv Kikkoman Toast s Teriyaki, krevetami a avokádem

Chcete ještě více inspirace? Vyzkoušejte připravit cibule plněné slaninou podle videoreceptu:

Kikkoman: Cibule plněné slaninou
Kikkoman: Cibule plněné slaninou
Související témata: toast , avokádo , Malá jídla