návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce

Hodnoceno: 0x
4–5 porce
do 30 minut
Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce
Autor: Marek Kučera Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce
Obliba těstovin a italské kuchyně vůbec jde často ruku v ruce s láskou k vínu – vždyť se snad od sebe nedají ani oddělit. A v tomhle receptu už to vůbec nejde. Kdo by také chtěl rušit tohle posvátné spojení…

Postup

  1. Cibuli nakrájejte nadrobno a česnek rozdrťte. Všechny přísady vyjma parmazánu dejte do velkého hrnce. Uveďte do varu, pak přepněte na nižší stupeň a vařte za občasného promíchání 7 až 8 minut. Jakmile budou těstoviny měkké, vyjměte bobkový list a snítky bazalky.
  2. Je-li třeba, pokrm osolte a opepřete a před podáváním posypte parmazánem, případně lístky čerstvé bazalky.

Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce  Foto: Těstoviny na červeném víně z jednoho hrnce; foto: Marek Kučera