návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Teplý houbový salát

4 porce
do 30 minut
Teplý houbový salát
Autor: Vlado Kníž Teplý houbový salát
Léto je pryč, ale oblíbených salátů se vzdávat nemusíte, ani když toužíte spíš po něčem teplém do žaludku. Připravte si teplý zeleninový salát s hlívou podle šéfa Zdeňka Pohlreicha, je výborný a dresink mu dodá skvělou chuť.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Nechte rozehřát pánvičku, pak přilijte olivový olej a vložte houby nakrájené na plátky. Osolte a opepřete, nechte restovat a chvílemi promíchejte. Potom přidejte tymián, bobkový list a nakrájenou zeleninu.
  2. Bazalku a oregano nakrájejte nahrubo a přidejte ke směsi. Chvíli nechte podusit a mezitím si připravte dresink: v misce smíchejte olivový olej, balzamiko, citronovou šťávu, sůl a pepř.
  3. Houby pokapejte dresinkem, nandejte na talíř, ozdobte bobkovým listem a polijte zbytkem dresinku.
Reklama

Teplý houbový salát Foto:

Teplý houbový salát, foto: Vlado Kníž

Podívejte se na videorecept a vařte přímo se Šéfem:

TVŠ III (5): Teplý houbový salát
Teplý houbový salát
Související témata: hlíva ústřičná , houby , teplý salát , Malá jídla
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama