Šunkové rolky plněné křenovou pěnou

Moje hodnocení
15x

Tyhle rolky jsou trochu retro, ale skvěle se hodí jako předkrm nebo večerní zobání. Tady stejně jako u všech ostatních receptů platí, že čím míň ingrediencí, tím musí být kvalitnější. Základ je super šunka!

4 porce
30 minut
česká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Smetanu vyšlehejte se ztužovačem, křen smíchejte s pár lžícemi citronové šťávy a přimíchejte ke šlehačce.
  2. Rolky můžete plnit pomocí cukrářského sáčku, ale i polévkové lžíce. Na každý plátek šunky dejte pořádně vrchovatou lžíci křenové šlehačky a rolku zarolujte, ozdobte kouskem petrželky.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty