Šunkové rolky plněné křenovou pěnou
Zdroj: Marek Podhora
Šunkové rolky plněné křenovou pěnou
Zdroj:
Marek Podhora
Tyhle rolky jsou trochu retro, ale skvěle se hodí jako předkrm nebo večerní zobání. Tady stejně jako u všech ostatních receptů platí, že čím míň ingrediencí, tím musí být kvalitnější. Základ je super šunka!
Postup přípravy
-
Smetanu vyšlehejte se ztužovačem, křen smíchejte s pár lžícemi citronové šťávy a přimíchejte ke šlehačce.
-
Rolky můžete plnit pomocí cukrářského sáčku, ale i polévkové lžíce. Na každý plátek šunky dejte pořádně vrchovatou lžíci křenové šlehačky a rolku zarolujte, ozdobte kouskem petrželky.
Šunkové rolky plněné křenovou pěnou
Zdroj: Marek Podhora
Šunkové rolky plněné křenovou pěnou
Zdroj:
Marek Podhora