redakce Prima FRESH

Salát z červené řepy a brambor se zeleným hráškem

Moje hodnocení
14x

Ruská i ukrajinská kuchyně milují červenou řepu – kde by bez ní byl mytický boršč? Tohle je ale hodně zajímavý, vtipný a svižný salátek pro chladnější dny vylepšený moderní přípravou.

4 porce
60 minut
ruská

Suroviny

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C. Olejem zakapejte kostičky řepy a brambor, rozestřete je na plech, dobře osolte a opepřete a pečte 40 minut, až začnou trochu karamelizovat.
  2. Řepu a brambory nechte vychladnout, pak je promíchejte se zbylými přísadami, případně dochuťte solí a pepřem a podávejte.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty