zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Salát s avokádem a hořčičnou zálivkou
Spouštím video za 5s.
Sledujete: Salát s avokádem, hořčičnou zálivkou a pečenou krevetou

Salát s avokádem a hořčičnou zálivkou

Hodnoceno: 4x
Skvěle dochucený čerstvý salát je snad nejlepší předkrm vůbec. Je lehký, plný chuti a dokonale připraví žaludek na sytější pokrmy. V tomto se skvěle snoubí křupavé salátky s hladivým avokádem, nasládlými rajčátky a svěžími ředkvičkami.
do 10 minut
4 porce

reklama

Postup

  1. Připravte si zálivku. Všechny přísady kromě šalotky dejte do sklenice se šroubovacím uzávěrem a dobře protřepejte.
  2. Na závěr do zálivky přidejte nadrobno pokrájenou šalotku, promíchejte a odložte stranou do doby, než budete salát servírovat.
  3. Nyní si připravte salát. Avokáda rozkrojte na poloviny, odstraňte pecky, oloupejte je a nakrájejte na plátky. Dubáček a polníček omyjte a osušte.
  4. Listy salátu natrhejte do mísy, přidejte plátky avokáda a omytá a rozpůlená cherry rajčátka. Ředkvičky omyjte a nakrájené na plátky přidejte do mísy s ostatní zeleninou. Promíchejte.
  5. Před podáváním přelejte salát připravenou zálivkou, opatrně promíchejte a rozdělte na jednotlivé porce. Ihned podávejte.

Česko vaří s PohlreichemNová kuchařka!

Nová kniha je další z řady úspěšných kuchařských knih, které vyšly pod taktovkou "Šéfa" Zdeňka Pohlreicha. Stejně jako předešlé tituly, i tato kniha doprovází novou televizní show Česko vaří s Pohlreichem.

V knize najdete 23 kompletních menu obsahujících recepty na předkrm, hlavní jídlo a dezert. Když už ne před kamerou, tak alespoň doma zkuste se Zdeňkem uvařit nejlepší večeři vašeho života!

reklama

Sledujte celou epizodu

Související témata: avokádo , Malá jídla