reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Rybí tatarák z čerstvého pstruha
Autor: www.akademiekvality.cz Rybí tatarák z čerstvého pstruha

Rybí tatarák z čerstvého pstruha

Hodnoceno: 1x
V poslední době se s recepty na tataráky doslova roztrhl pytel. Lidé se snaží experimentovat a nezůstávat jen u klasiky z hovězího masa. A protože Češi rádi rybaří, můžete vyzkoušet ten náš, v němž jsme si pohráli s masem ze pstruha. Aby vynikla jeho chuť, nesmí samozřejmě chybět ani něco kyselého a taky čerstvý kopr. Skvělou přílohou je chléb nebo pečivo opečené v troubě. Náš tatarák ze pstruha si zamilujete.
do 30 minut
2-4 porce

reklama

reklama

reklama

Postup

  1. Filety zbavte případných kostí a kůže a vidličkou natrhejte nadrobno.
  2. Šalotku a okurky nakrájejte na kostičky.
  3. Kopr nakrájejte a smíchejte s rybou a zeleninou.
  4. Osolte, opepřete, přidejte hořčici, lněný olej a ochuťte citronem.
  5. Podávejte s opečeným světlým pečivem.

PRIMA TIP: Pamatujte si, že rybě neuškodí více soli. To ovšem neplatí o koření. S tím raději opatrně. Další informace o kvalitních potravinách najdete na webu www.akademiekvality.cz.

Rybí tatarák z čerstvého pstruha
Autor: www.akademiekvality.cz Rybí tatarák z čerstvého pstruha
Rybí tatarák z čerstvého pstruha
Autor: www.akademiekvality.cz Rybí tatarák z čerstvého pstruha

reklama

Související témata: tatarák , pstruh , Malá jídla , Česká kuchyně

reklama