Najděte si recept
Na co máte chuť?

Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince
Ideální svačinka nebo večeře z typické podzimní suroviny – hub. Připravte si spolu se Zdeňkem Pohlreichem restované hříbky s bylinkami na topince.
do 30 minut
4 porce
Suroviny (4 porce)
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Na pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nahrubo nakrájenou cibuli. Přidejte česnek, potom houby, osolte a opepřete. Pokapejte citronovou šťávou, přisypte nakrájené čerstvé bylinky a promíchejte. Na závěr přidejte trochu másla.
- Na druhé pánvi opečte topinky, potřete je česnekem a nandejte na ně směs z hříbků. Můžete podávat.
Teď vaří šéf, foto: Vlado Kníž