zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince
Autor: Vlado Kníž Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince

Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince

Hodnoceno: 5x
Ideální svačinka nebo večeře z typické podzimní suroviny – hub. Připravte si spolu se Zdeňkem Pohlreichem restované hříbky s bylinkami na topince.
do 30 minut
4 porce

reklama

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nahrubo nakrájenou cibuli. Přidejte česnek, potom houby, osolte a opepřete. Pokapejte citronovou šťávou, přisypte nakrájené čerstvé bylinky a promíchejte. Na závěr přidejte trochu másla.
  2. Na druhé pánvi opečte topinky, potřete je česnekem a nandejte na ně směs z hříbků. Můžete podávat.

Teď vaří šéf Foto:

Teď vaří šéf, foto: Vlado Kníž

Připravte si tento recept přímo se Šéfem:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Restované hříbky na topince

reklama