návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince

4 porce
do 30 minut
Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince
Autor: Vlado Kníž Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince
Ideální svačinka nebo večeře z typické podzimní suroviny – hub. Připravte si spolu se Zdeňkem Pohlreichem restované hříbky s bylinkami na topince.
Reklama

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nahrubo nakrájenou cibuli. Přidejte česnek, potom houby, osolte a opepřete. Pokapejte citronovou šťávou, přisypte nakrájené čerstvé bylinky a promíchejte. Na závěr přidejte trochu másla.
  2. Na druhé pánvi opečte topinky, potřete je česnekem a nandejte na ně směs z hříbků. Můžete podávat.
Reklama

Teď vaří šéf Foto:

Teď vaří šéf, foto: Vlado Kníž

Připravte si tento recept přímo se Šéfem:

Teď vaří šéf! III (3): Restované hříbky na topince
Restované hříbky na topince
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama