reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince
Autor: Vlado Kníž Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince

Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince

Hodnoceno: 5x
Ideální svačinka nebo večeře z typické podzimní suroviny – hub. Připravte si spolu se Zdeňkem Pohlreichem restované hříbky s bylinkami na topince.
do 30 minut
4 porce

reklama

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nahrubo nakrájenou cibuli. Přidejte česnek, potom houby, osolte a opepřete. Pokapejte citronovou šťávou, přisypte nakrájené čerstvé bylinky a promíchejte. Na závěr přidejte trochu másla.
  2. Na druhé pánvi opečte topinky, potřete je česnekem a nandejte na ně směs z hříbků. Můžete podávat.

Teď vaří šéf Foto:

Teď vaří šéf, foto: Vlado Kníž

Připravte si tento recept přímo se Šéfem:

Teď vaří šéf! III (3): Restované hříbky na topince
Restované hříbky na topince

reklama