Plněný sendvič pan bagnat
Zdroj: Je to tak snadné
Plněný sendvič pan bagnat
Zdroj:
Je to tak snadné
Kompaktní a sytá varianta pro milovníky salátů i sendvičů. Představte si mísu salátu niçoise poskládanou v bagetě. Nepotřebujete žádné příbory, jen ubrousky. A pokud jste hraví, nechte každého, ať si bagetu obloží a dochutí sám. Zábava i dostatek vitaminů zaručeny. A když náhodou zbyde, můžete ji si druhý den sbalit na oběd do práce.
4 porce
30 minut
francouzská
Postup přípravy
-
Vejce uvařte natvrdo, od bodu varu to trvá 9 minut.
-
Mezitím připravte zbylou náplň. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky, ančovičky nasekejte nahrubo, olivy přepulte.
-
Bagetu podélně prořízněte a obě poloviny potřete zlehka hořčicí. Na spodní část navrstvěte rukolu, kousky tuňáka, plátky cibule, ančovičky, kapary, olivy, naložená rajčata a lístky bazalky.
-
Uvařená vejce slijte, zalijte studenou vodou, abyste je snadno oloupali a zbavte je skořápky. Nakrájejte je na plátky a přidejte je na obloženou bagetu. Osolte ji a opepřete, přiklopte vrchní polovinou bagety a pevně přitiskněte. Rozkrojte na čtyři kousky.
Plněný sendvič pan bagnat
Zdroj: Je to tak snadné
Plněný sendvič pan bagnat
Zdroj:
Je to tak snadné