návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Plněný sendvič pan bagnat

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Plněný sendvič pan bagnat
Autor: Je to tak snadné Plněný sendvič pan bagnat
Kompaktní a sytá varianta pro milovníky salátů i sendvičů. Představte si mísu salátu niçoise poskládanou v bagetě. Nepotřebujete žádné příbory, jen ubrousky. A pokud jste hraví, nechte každého, ať si bagetu obloží a dochutí sám. Zábava i dostatek vitaminů zaručeny. A když náhodou zbyde, můžete ji si druhý den sbalit na oběd do práce.

Postup

  1. Vejce uvařte natvrdo, od bodu varu to trvá 9 minut. 
  2. Mezitím připravte zbylou náplň. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky, ančovičky nasekejte nahrubo, olivy přepulte. 
  3. Bagetu podélně prořízněte a obě poloviny potřete zlehka hořčicí. Na spodní část navrstvěte rukolu, kousky tuňáka, plátky cibule, ančovičky, kapary, olivy, naložená rajčata a lístky bazalky. 
  4. Uvařená vejce slijte, zalijte studenou vodou, abyste je snadno oloupali a zbavte je skořápky. Nakrájejte je na plátky a přidejte je na obloženou bagetu. Osolte ji a opepřete, přiklopte vrchní polovinou bagety a pevně přitiskněte. Rozkrojte na čtyři kousky. 
Plněný sendvič pan bagnat
Autor: Je to tak snadné Plněný sendvič pan bagnat

Je to tak snadné – recepty na každý den
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow přináší přes 130 svých oblíbených receptů na výborná a zdravá jídla – některá z nich neobsahují cukr, lepek ani laktózu. Přijdou vám vhod ve chvíli, kdy začnete přemýšlet o tom, že si objednáte něco nezdravého, protože máte hlad a málo času. Najdete tu inspiraci na všechny denní chody, od jednoduchých snídaní až po pohodové večeře.

"Když jsem se rozhodla, že napíšu tuhle knihu, začala jsem pátrat u svých přátel a kolegů a ptát se jich, jaký druh kuchařky jim na trhu schází, jakou by si oni sami představovali. Všichni měli podobné přání: chtěli sbírku receptů, podle nichž zvládnou uvařit opravdu snadno, bez náročných příprav, odreagují se po náročném pracovním dni v kuchyni a připraví skvělé, ale rychlé jídlo."
Gwyneth Paltrow, z předmluvy

Související témata: Malá jídla , Francouzské kuchyně