reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Plněné hovězí závitky na pivu
Autor: Češka z Česka Plněné hovězí závitky na pivu

Plněné hovězí závitky na pivu

Hodnoceno: 7x
Oblíbený recept z české gastronomie, ke kterému se skvěle hodí kus čerstvého chleba nebo třeba bramborová kaše. Vyzkoušejte tento víkend plněné hovězí závitky na pivu!
do 1 hodiny
4 porce

reklama

reklama

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Maso naklepejte přes potravinářskou fólii. Osolte a opepřete z obou stran. Na plátky rozdělte slaninu, nakrájenou mrkev a okurky. Zabalte a zpevněte párátky.
  2. Na oleji opečte dozlatova cibuli nakrájenou na kolečka. Do pánve vložte závitky a 5 minut restujte z obou stran.
  3. Přilijte pivo a 10 minut duste.
  4. Závitky přendejte do pekáče i s výpekem a přikryjte alobalem.
  5. V troubě vyhřáté na 190 °C pečte 40 minut. Výpek slijte a rozmixujte dohladka tyčovým mixérem. Závitky přelijte omáčkou a podávejte s chlebem nebo s knedlíkem.

reklama

Češka z Česka
Jana Krátká

Na blogu Češka z Česka, který tvoří Jana Krátká, najdete recepty na jídla, která se od nepaměti připravují v naší zemi, místní suroviny, využití bylin, české zvyky a tradice, zajímavá místa Čech, Moravy a Slezska.

Nechte si připomenout něco z naší kultury, co možná už víte, nebo nevíte, nebo jste věděli a zapomněli…

www.ceskazceska.cz

• facebook @ceskazceska.cz

• Instagram @ceskazceska.cz