reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Plněná rajčata s bylinkovou nádivkou
Autor: archiv FTV Prima Plněná rajčata s bylinkovou nádivkou

Plněná rajčata s bylinkovou nádivkou

Hodnoceno: 0x
Oblíbený předkrm je ještě lepší, pokud ho připravíte na grilu! V nové řadě pořadu Rozpal to, šéfe! připravil Zdeněk Pohlreich luxusní plněná rajčata s nádivkou z toustového chleba, se sýrem a bylinkami.
do 30 minut

Všechny epizody, bonusové materiály a informace o pořadu najdete v tomto odkazu:

reklama

Postup

  1. Toustový chléb nakrájejte na malé kostičky. Přidejte posekané bylinky, česnek, olivový olej a nakrájenou chilli papričku. Dochuťte solí a pepřem a vmíchejte nastrouhaný sýr pecorino.
  2. Rajčatům seřízněte vršek a odkrojek nasekejte do náplně. Také dužinu z rajčat vydlabejte do náplně. Tu pak rukou důkladně promíchejte a plňte ji do zevnitř osolených rajčat.
  3. Navrch ještě rajčata posypte strouhaným sýrem a vložte na gril. Po upečení podávejte. 

reklama

Související témata: Malá jídla , Italská kuchyně