návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Plněná rajčata s bylinkovou nádivkou

Hodnoceno: 0x
do 30 minut
Plněná rajčata s bylinkovou nádivkou
Autor: archiv FTV Prima Plněná rajčata s bylinkovou nádivkou
Oblíbený předkrm je ještě lepší, pokud ho připravíte na grilu! V nové řadě pořadu Rozpal to, šéfe! připravil Zdeněk Pohlreich luxusní plněná rajčata s nádivkou z toustového chleba, se sýrem a bylinkami.

Všechny epizody, bonusové materiály a informace o pořadu najdete v tomto odkazu:

Postup

  1. Toustový chléb nakrájejte na malé kostičky. Přidejte posekané bylinky, česnek, olivový olej a nakrájenou chilli papričku. Dochuťte solí a pepřem a vmíchejte nastrouhaný sýr pecorino.
  2. Rajčatům seřízněte vršek a odkrojek nasekejte do náplně. Také dužinu z rajčat vydlabejte do náplně. Tu pak rukou důkladně promíchejte a plňte ji do zevnitř osolených rajčat.
  3. Navrch ještě rajčata posypte strouhaným sýrem a vložte na gril. Po upečení podávejte. 
Související témata: Malá jídla , Italská kuchyně