Najděte si recept
Na co máte chuť?

Plněná rajčata s bylinkovou nádivkou
Oblíbený předkrm je ještě lepší, pokud ho připravíte na grilu! V nové řadě pořadu Rozpal to, šéfe! připravil Zdeněk Pohlreich luxusní plněná rajčata s nádivkou z toustového chleba, se sýrem a bylinkami.
do 30 minut
Všechny epizody, bonusové materiály a informace o pořadu najdete v tomto odkazu:
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Toustový chléb nakrájejte na malé kostičky. Přidejte posekané bylinky, česnek, olivový olej a nakrájenou chilli papričku. Dochuťte solí a pepřem a vmíchejte nastrouhaný sýr pecorino.
- Rajčatům seřízněte vršek a odkrojek nasekejte do náplně. Také dužinu z rajčat vydlabejte do náplně. Tu pak rukou důkladně promíchejte a plňte ji do zevnitř osolených rajčat.
- Navrch ještě rajčata posypte strouhaným sýrem a vložte na gril. Po upečení podávejte.