Nakládané pikantní tvargle v pivu
Zdroj: Country kuchařka
Nakládané pikantní tvargle v pivu
Zdroj:
Country kuchařka
Nejlahodnější domácí konzerva. Než vyrazíte na výpravu, naskládejte syrečky nebo jiný oblíbený sýr do sklenice, přidejte koření a bylinky, zalijte pivem, dobře uzavřete a uložte do batohu. Při chůzi se dobře promíchají a rychle uzrají. Jen pozor, čím je počasí teplejší, tím rychleji zrají. Doma je ponechte raději pár dní v chladu.
Postup přípravy
-
Syrečky rozkrájejte na kostky a naskládejte je do uzavíratelné sklenice. Podle chuti nakrájejte chilli papričku nadrobno, nebo ji ponechte vcelku a přidejte k sýru.
-
Česnek oloupejte a podrťte. Pivo promíchejte s česnekem, kmínem, hořčicí, paprikou a pepřem a přelijte přes syrečky.
-
Zavíčkujte, protřepte a nechte pár dní odležet v chladu.
Nakládané pikantní tvargle v pivu
Zdroj: Country kuchařka
Nakládané pikantní tvargle v pivu
Zdroj:
Country kuchařka