Kuřecí karbanátky s pečenými bramborami a paprikovým dipem ze skyru
Zdroj: archiv siggi´s
Kuřecí karbanátky s pečenými bramborami a paprikovým dipem ze skyru
Zdroj:
archiv siggi´s
Postup přípravy
-
Kuřecí maso očistěte a namelte najemno v mlýnku nebo rozmixujte v mixéru typu sekáček. Stejně tak rozmixujte cibuli a česnek. Petrželku nakrájejte najemno. Vše promíchejte s vejcem, sušeným tymiánem, paprikou, solí, pepřem a moukou. Nechte 30 minut odležet.
-
Brambory omyjte, promíchejte s olejem a solí. Dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 45 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.
-
Z masové směsi vytvarujte mokrýma rukama karbanátky. Grilujte 5 minut na grilu z každé strany.
-
Všechny suroviny na dip smíchejte. Dip podávejte s karbanátky, pečenými bramborami, cherry rajčátky, kapary, nakládanými okurkami a olivami.
Kuřecí karbanátky s pečenými bramborami a paprikovým dipem ze skyru 2
Zdroj: archiv siggi´s
Kuřecí karbanátky s pečenými bramborami a paprikovým dipem ze skyru 2
Zdroj:
archiv siggi´s