Křupavá galetka s kaki
Zdroj: www.nejkaki.cz
Křupavá galetka s kaki
Zdroj:
www.nejkaki.cz
Postup přípravy
-
Těsto si rozložte a do tvaru kruhu na něj položte kaki nakrájené na tenčí plátky.
-
Nechte zhruba 5 až 10 centimetrů těsta prázdného.
-
Kaki lehce pocukrujte třtinovým cukrem, posypejte skořicí a sekanými mandlemi.
-
Těstu ořízněte rohy a zbytek přeložte přes naskládané kaki.
-
To pak potřete rozšlehaným vejcem a vložte do trouby rozpálené na 200 °C.
-
Pečte zhruba 20 minut nebo dokud nebudou kraje galetky krásně zlaté.
Křupavá galetka s kaki 2
Zdroj: www.nejkaki.cz
Křupavá galetka s kaki 2
Zdroj:
www.nejkaki.cz