Konjakové chilli nudle s citronem a sezamovým vepřovým masem

Moje hodnocení
12x

Vepřové maso je v české kuchyni velmi oblíbené. Ač bývá poměrně tučné, my pro vás máme inspiraci na hlavní chod s vepřovými nudličkami a nízkosacharidovými nudlemi. Díky chilli papričce a troše citronu tak připravíte lahodnou pochoutku, kterou můžete bez výčitek zařadit do svého odlehčeného stravovacího plánu.

2 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Konjakové nudle vyjměte z obalu a propláchněte je pod tekoucí vodou. Nechte okapat.
  2. Na pánvi osmahněte na oleji na nudličky nakrájené vepřové maso, přidejte nadrobno nakrájenou cuketu, šalotku, jarní cibulku a po chvilce i hráškové lusky. Chilli papričky nakrájejte na velmi drobná kolečka.
  3. Do směsi přidejte nudle, promíchejte, zakápněte citronem a na závěr posypte sezamovými semínky a chilli papričkami.

PRIMA TIP: Pokud jste milovníci sójové omáčky, přidejte kapku do propláchnutých nudlí, které tak dostanou výraznější chuť.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Slim pasta


Přečtěte si také

Recepty