návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Jarní minestrone

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 1 hodiny
Jarní minestrone
Autor: Kitchen and the City Jarní minestrone
Tato polévka obsahuje neskutečné množství zeleniny a skvěle ji doplňuje orestovaná voňavá pancetta. Pokud byste ale chtěli naprosto vegetariánskou verzi, můžete ji vynechat – vývar je totiž zeleninový :)

Postup

  1. Těstoviny uvařte podle návodu al dente. Sceďte a propláchněte studenou vodou.
  2. V hrnci rozpalte olej, vhoďte pokrájenou cibuli, česnek a pancettu a orestujte. Přidejte nakrájený celer, brambory, rajče, petržel, zalijte vývarem a pět minut povařte.
  3. Přidejte pokrájenou cuketu, chřest bez hlaviček, fazole, fazolky, hrášek. Vše vařte na skus.
  4. Na závěr vložte do již téměř hotové polévky uvařené těstoviny, radicchio čekanku, mladý hrášek, cuketové květy zbavené pestíků a hlavičky chřestu.
  5. Dochuťte solí, pepřem, pestem a podávejte s parmazánem.

Jarní minestrone 2 Foto: Jarní minestrone; foto: Kitchen and the City

Kitchen And The City - portrét Foto:

Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchynía v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč