Suroviny
- ciabatta 1 ks
- olivový olej 4 lžíce
- Kikkoman Teriyaki (Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medem) 5 lžic
- cherry rajčata 175 g
- bazalka (čerstvá ) 12 snítek
- citronová šťáva z 1/2 citronu
- avokádo (zralá ) 2 ks
Další výborné recepty s omáčkami Kikkoman najdete v našem speciálu:
Postup přípravy
- Nakrájejte rajčata na čtvrtky. Oloupejte a nakrájejte avokáda na drobné kostičky.
- Rajčátka s kousky avokáda smíchejte v miste, ochuťte citronovou šťávou, pepřem a Kikkoman Teriyaki BBQ omáčkou s medem.
- Nahrubo nakrájejte bazalku a přisypte ke směsi.
- Nakrájejte ciabattu na kolečka o tloušťce 1,5 cm.
- Smíchejte olivový olej s omáčkou Kikkoman Teriyaki BBQ s medem a rozetřete na ciabattu.
- Předehřejte gril a nechte na něm péct kousky ciabatty několik minut, dokud nezezlátnou. Podávejte teplé.
PRIMA TIP: Kapka Teriyaki omáčky doladí předkrmy
Kikkoman Teriyaki omáčka si rychle najde své místo ve vaší kuchyni. Kromě receptů z masa, které jsme si pro vás také připravily, ji využijete při přípravě studených předkrmů či zeleninových mís. Stačí kapka omáčky a prosté jednohubky proměníte delikatesu!