Najděte si recept
Na co máte chuť?

Babiččina chlebová polévka
Postup
- Na tuku postupně osmahněte kousek celeru, mrkve a cibuli.
- K zelenině přidejte chléb, kopřivy, bobkový list, lahůdkové droždí a hned podlijte horkou vodou nebo trochou vývaru z kopřiv.
- Osolte a nechte asi půl hodiny vařit.
- Rozmixujte se smetanou, opepřete a přidejte česnek. Na závěr rychle rozkvedlejte vejce a přilijte.
- Přisypte sušenou majoránku, ta polévku ještě podtrhne! Zasypejte nastrouhaným parmazánem nebo pažitkou a podávejte.
Hodně domácí
Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.
Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."
Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.
Užijte si jich, stejně tak jako života!