Den dopředu si dáme na plátky nakrájené krůtí maso marinovat. Marinádu nachystáme ze směsi koření: indická směs s kari, trochu soli, 2 vymačkané citrony smíchané s medem. Maso proložíme plátky zázvoru. Na pánvi rozpálíme slunečnicový olej, osmahneme maso z obou stran, poté přidáme zbytek marinády bez kousku zázvoru a necháme projít varem. Brambory uvaříme ve slupce. Na pánvičce osmažíme cibulku s pokrájenou cibulí. Poté přidáme pokrájené brambory.
Do zapékací mísy si nadrobíme část nivy, nasypeme pár pokrájených bramborami, zasypeme polovinou kukuřice. Zbytek kukuřice dáme na pánev ke směsi, vymačkáme česnek a celou směs promícháme. Následně přemístíme vše do zapékací mísy a zasypeme rozdrobenou brynzou. Překryjeme alobalem a dáme zapéct na 20 minut do trouby na 160 °C.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.