Suroviny
Postup přípravy
Ingredience jsou pro 1 porci. Nalejeme na pánev trochu olivového panenského oleje a rozehřejeme na vyšší teplotu. Vezmeme krevety (5 ks na porci) a očistíme je. Namarinujeme v oleji, soli a pepři. Vložíme na rozehřátou pánev na malé kousky nakrájený očištěný česnek a vzápětí vložíme připravené krevety. Mícháme a dbáme, aby se krevety opražily z obou stran. Přidáme půl deci vína a mícháme. Poté nalejeme rajčatové sugo a vaříme. Po pěti minutách vložíme do omáčky cherry rajčata, která nařízneme, aby byla otevřená, tři kusy na porci. Odstavíme a za mírného vaření necháme probublávat. Mezitím vaříme osolenou vodu na těstoviny, do které vložíme tagliolini. Uvařené těstoviny scedíme, naservírujeme na talíře a dolejeme omáčkou a dozdobíme krevetami a rajčaty. Na konec jemně zakápneme na refresh vzhled olivový olej a posypeme petrželí. Podáváme.