Suroviny
- hovězí krk 300 g
- mrkev
- celer
- petržel
- polévkové koření
- brambory
- sladká paprika
- uzená paprika
- majoránka
- tmavá jíška
- sůl
- pepř
Postup
- Do tlakového hrnce vložíme omytý hovězí krk společně s kořenovou zeleninou a vaříme do měkka. Během vaření si oloupeme brambory, které nakrájíme na menší kostky a dáme do studené vody. Vaříme do měkka.
- Poté maso vyjmeme a nakrájíme na menší kostičky a vložíme zpět do hrnce. Přidáme dva druhy papriky, sůl, pepř a nakrájené brambory. Na závěr přidáme tmavou jíšku a rozdrcenou majoránku, necháme pět minut vařit a podáváme.
Autor receptu: Vladimír Trojan
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!