Suroviny
- jelení kýta 1 kg
- olivový olej 10-12 PL
- červená paprika 2
- jarní cibulka 2 svazky
- brambory 2 kg
- olivový olej
- česnek 4 stroužky
- himalájská sůl
Postup
- Maso nakrájíme a očistíme si zeleninu. Nakrájíme cibuli a česnek a dáme do kastrolku s olivovým olejem.
- Lehce orestujeme a přidáme nakrájené maso. Společně orestujeme a přidáme nakrájenou červenou papriku a sůl. Zamícháme a zalijeme horkou vodou. Dusíme cca 1 hodinu.
Bramborová kaše
- Uvaříme brambory se solí, scedíme.
- Rozmixujeme s olivovým olejem a podáváme.
Autor receptu: Dagmar Honyisová
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!