zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Krůtí cordon bleu
Krůtí cordon bleu

Krůtí cordon bleu

Hodnoceno: 1x
Krůtí cordon bleu jistě znáte, ale už jste ho zkoušeli připravit doma? Zdeněk Pohlreich vám ukáže, jak na to.
do 1 hodiny

Všechny recepty z 17. dílu s tématem KRŮTÍ MASO najdete ve speciálu Teď vaří šéf!, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

reklama

Postup

  1. Maso naklepejte přes potravinovou fólii, osolte a do poloviny poklaďte nejdříve šunkou, pak ementálem a navrch dejte opět plátek šunky. Potom přehněte, naklepejte okraje, aby držely při sobě, a obalte v klasickém trojobalu.
  2. Na pánvi nechte rozehřát rostlinný olej a propečte z obou stran. Smažte ve větší dávce oleje a poměrně svižně, aby sýr nevytekl.
  3. Mezitím si připravte jednoduchý salát: natrhejte listy římského salátu, přidejte olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř.
  4. Salát a Cordon bleu nandejte na talíř a podávejte.

reklama