Suroviny
- tvaroh 300 g
- cukr 50 g
- skořice 2 g
- jablečný džus 2 dcl
- jablko 150 g
- listové těsto 200 g
- jedlé květy
- agar
- smetana 0.5 dcl
- citron 100 g
Postup přípravy
- Tvaroh smícháme se smetanou, citrónovou šťávou, cukrem a vytvoříme hladký krém. Dáme do cukrářského pytlíku a necháme vychladit. Pak stříkáme na talíř.
- Listové těsto nakrájíme na tenké proužky a upečeme při 190°C cca 6 minut. Upečené těsto obalíme ve skořici s cukrem.
- Jablečný džus zahřejeme s cukrem. Přidáme skořici a agar. Necháme zatuhnout a krájíme želé.
- Dezert doplníme vykrojeným jablkem a jedlými květy.