Head
- ciabatta 2 kusy
Postup přípravy
- česnek 2 stroužky
Head
- máslo 100 g
- mozzarella 3 kusy
- žampion 15 kusy
Postup přípravy
- pesto 1 dávka
- parmezán 250 g
Head
- pesto 1 dávka
- parmezán 250 g
- petržel 1 hrst
- olivový olej 1 dávka
Postup přípravy
1. Troubu předehrát na 180 stupňů. Smíchat česnek a margarin na česnekové máslo. Nakrájet ciabattu na plátky, potřít česnekovým máslem a pokládat plátky mozzarelly.
2. Smíchat ricottu, dvě lžičky pesta a česnek. Tuto pomazánkovou směs nandat do houbových kloboučků a posypat parmezánem a jemně pokapat olivovým olejem. Péct asi dvacet minut, aby houby změkly a sýr začal zlátnout.
3. Podávat ještě s extra pestem a zelenou petrželkou na ozdobu.