Ingredience
- listové těsto 1 balení
Head
- hladká mouka 1 hrst
- ztužovač šlehačky 1 balení
Ingredience
- vanilkový cukr 1 balení
- moučkový cukr 50 g
Head
- šlehačka 1 balení
- moučkový cukr 50 g
Ingredience
- studená voda 2 lžíce
- kakao 3 lžíce
Head
- studená voda 2 lžíce
- žloutek 1 g
Postup přípravy
2 lžíce studené vody a 7 kostek cukru povaříme do bublin. Přidáme 2 až 3 lžíce kakaa, zamícháme a postupně přidáme máslo. Kremrolky
Ingredience: 1 balení listového těsta1 šlehačka1 ztužovač šlehačky1 vanilkový cukr50 g moučkového cukruhrst hladké mouky na válení těsta1 žloutek na potření kremrolí
postup:
Listové těsto vyválíme a nakrájíme na proužky, které natočíme na studenou vodou ochlazené formičky. Potřeme žloutkem a upečeme v rozpálené troubě. Opatrně sundáme a plníme.
Dezert
Jahody plněné domácí čokoládou a šlehačkou, domácí kremrolky
Ingredience:
- 2 lžíce studené vody
- 7 kostek cukru
- 2–3 lžíce kakaa
- 130 g másla