Novinky na trhu: hotová jídla, luštěninová bomba nebo kvalitní sýr

Ani o víkendu vás neochudíme o pár novinkových tipů! Tentokrát jsou tu pro vás hotová jídla, která stojí za ochutnání, mix luštěnin nejen do polévky a famózní sýr.

Ochutnejte Středomoří

Letos se do zahraničí nechystáte? Nevadí! Dopřejte si to nejlepší ze středomořské gastronomie alespoň na talíři. Česká značka Dobré stravování připravila z pečlivě vybraných surovin řadu chlazených pokrmů inspirovaných právě středomořskou kuchyní. Vybírat můžete hned z několika jídel. Pokrmy jsou bez konzervantů a stačí je pouze ohřát dle návodu na obalu. Pak už jen jídlo stylově naservírovat a prostřednictvím autentických chutí se přenést do Středomoří. K mání jsou: plněné cannelloni, zeleninová polévka minestrone, gnocchi nebo paella de pollo.

Luštěninová hrstka do opravdových polévek

Směs polévkových luštěnin Hrstka je zlatým grálem všech milovníků hustých zimní polévek, které vás prohřejí až do morku kostí. Vyvážená kombinace loupaného hrachu žlutého, velkozrnné i červené čočky, bílých a barevných fazolí ve spojení s barevnými adzuki a mungo fazolkami vytvoří perfektní základ pro vaše oblíbená jídla.

Připravte si opravdu výživnou polévku plnou rostlinných bílkovin, vlákniny a vitamínů. Luštěniny jsou významnou součástí racionální stravy kvůli nízké energetické hodnotě a glykemickému indexu. Obsahují vysoké množství vápníku, hořčíku, draslíku, selenu, železa a dalších minerálů.

GIUNCATA s rukolou

Giuncata je měkký sýr s jemnou mléčnou chutí a s mnohostranným využitím v kuchyni. Tento čerstvý jemný sýr se vyrábí z kravského mléka, má měkkou a pružnou konzistenci a uchovává si chuť i barvu kvalitního čerstvého mléka. Má jemnou strukturu a patří k nejlépe stravitelným sýrům, díky čemuž je vhodný také pro malé děti. Varianta s rukolou se hodí pro studenou i teplou kuchyni, jako předkrm nebo do salátů či grilovaných špízů.

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty