návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Mixér: kurzy vaření, brunch nebo novinka na menu

Mixér: kurzy vaření, brunch nebo novinka na menu
Autor: TZ Mixér: kurzy vaření, brunch nebo novinka na menu
Další Mixér je na světě! Najdete v něm kurzy vaření ve známé restauraci Sasazu, nedělní brunch v podniku Pohostinec Karlín a novinku na menu Bageterie Boulevard!
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Restaurace SaSaZu rozšiřuje nabídku kulinářských kurzů zaměřených na kuchyni jihovýchodní Asie

Pro všechny milovníky asijské kuchyně si Sasazu připravilo speciální školu vaření, která nabízí různé kurzy vedené předními šéfkuchaři. S jejich pomocí se ponoříte do autentických chutí a vůní asijského kontinentu a poznáte nečekané a báječné kombinace, které tento kout světa nabízí. Vybírat můžete ze čtyř kurzů – základního, nazvaného Jihovýchodní Asie, a dále pak z kurzů Barvy Asie s šéfkuchařem Andy Tanem, Indonéská kuchyně s Ari Munandarem a Thajská kuchyně s Robbertem van den Bergem. Kurzy se konají jednou měsíčně ve vybraná sobotní odpoledne přímo v restauraci SaSaZu, trvají cca 2–2,5 hodiny a je nutné se na kurzy včas zaregistrovat. V každém kurzu se naučíte připravit tři pokrmy a jeden autentický koktejl.

Mixér: kurzy vaření, brunch nebo novinka na menu
Autor: TZ Mixér: kurzy vaření, brunch nebo novinka na menu

Sváteční nedělní brunch v Pohostinci Karlín

Neděle, poslední den v týdnu, který má už ve svém názvu klíč, jak ho máme strávit. Ne prací, ale odpočinkem, který je pro nás po celotýdenním shonu opravdu potřebný a zasloužený. A jak lépe začít den než u dobrého jídla s rodinou a přáteli? To ví i tým Pohostince Karlín, a proto se rozhodl od října zavést také pravidelné nedělní brunche. Ty sobotní si získaly u zákazníků velkou oblibu, díky příjemnému prostředí, lahodným pokrmům a v neposlední řadě i dobré ceně. Brunche se konají pravidelně od 11 do 14.30 hod a je potřeba si udělat rezervaci předem. Součástí brunche jsou vždy dva teplé servírované chody, jeden rybí a jeden masový.

Mixér: kurzy vaření, brunch nebo novinka na menu
Autor: TZ Mixér: kurzy vaření, brunch nebo novinka na menu

Dále pak salátový a předkrmový bar, ze kterého můžete konzumovat neomezeně a pochutnat si na salátech, ale i polévce nebo variacích zeleninových a masových předkrmů. Sladká tečka na závěr nesmí chybět a i zde můžete volit z několika dezertů. V ceně brunche máte navíc kvalitní prosecco i domácí limonády. Na svůj dětský bufet, s těmi nejoblíbenějšími jídly, jako jsou řízečky nebo těstoviny, se můžou těšit i malí jedlíci do 6 let, kteří mají navíc vstup zdarma. Po dobrém jídle je pro ně připravený plně vybavený dětský koutek, kde se zaručeně nudit nebudou, což ocení i rodiče, kteří si tak budou moct vychutnat brunch v klidu a pohodě.

Mixér: kurzy vaření, brunch nebo novinka na menu
Autor: TZ Mixér: kurzy vaření, brunch nebo novinka na menu

Madeirou inspirované Assado. To je ráj na zemi, který lze ochutnat i v Bageterii Boulevard

Limitovaná edice Bageterie Boulevard Specialité du Chef tentokrát přišla s něčím opravdu mimořádným. Šéfkuchař João Baptista z restaurace a tapas baru Oliveira připravil „limitku“ inspirovanou jídlem, které je pro Portugalce skutečně tradiční, a to portugalské Assado. Hlavní ingrediencí je selečí pečeně Leitao Assado doplněné o šťavnaté plátky pomeranče a řepné lístky, exkluzivně zabalené v madeirském chlebu, který v Portugalsku pokládají za svoji národní hrdost. Portugalské Assado z Bageterie Boulevard je časově omezená nabídka, proto pokud chcete ochutnat typický pokrm z madeirského pozemského ráje, dlouho se nerozmýšlejte a vypravte se do nejbližší bageterie.

Reklama