reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Nejvoňavější recepty z Olomouckých tvarůžků neboli syrečků

Olomoucké tvarůžky a zrající sýry naložené v pivě
Autor: David Turecký pro Naložto Olomoucké tvarůžky a zrající sýry naložené v pivě
Olomoucké tvarůžky známé taktéž pod názvem syrečky jsou známým sýrem vyráběným na Moravě v Lošticích. Zrající sýr se vyrábí z tvarohu z odtučněného mléka a díky nízkému obsahu kalorií se skvěle hodí i pro dietáře.
06. 03. 2020

Dobře uleželé tvarůžky jsou dobré samy o sobě, jen tak s chlebem. Ale dá se s nimi v kuchyni krásně kouzlit – můžete je nakládat, smažit, péct, přidat do pečiva, udělat z nich tatarák, knedlíčky do polévky, zkrátka je to univerzální surovina.

Pohrajte si s tvarůžky a připravte výborné recepty s oblíbenými syrečky: