Exotické mango je samo o sobě dostatečně sladké, proto není potřeba přidávat cukr. Ale pokud chcete, můžete nanuky při podávání namáčet do ochuceného cukru, který jim dodá křupavý akcent.
12 porcí
120 minut
Suroviny
mražené kousky manga
300 g
mražené borůvky
75 g
nastrouhaná kůra z 1 citronu
cukr krystal
3 lžíce
Postup přípravy
Kousky manga dejte do mixéru a rozmixujte je do hladké hmoty. Potom přidejte mangovou šťávu a opět mixujte, aby se vše spojilo.
Do každé formičky na nanuky vhoďte 3–4 mrazené ostružiny, naplňte mangovou směsí, vložte nanukové špejle a dejte je do mrazáku na 4–6 hodin.
Při podávání smíchejte citronovou kůru a cukr, vyndejte nanuky z formiček a hned podávejte s citronovým cukrem jako dipem.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.